ТК «Рада» замість показу роботи ВР «відбілює» корупціонерів, - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 05.01.2023 545
На зображенні може бути: ‎7 людей та ‎текст «‎Igor Feshchenko 30 груд 2022 вдмовившись вi̇д хабаря, патрульн y минулому році зекономили трух.ну грош на те щоб здити по школах садочках й привчати малих детей, що полтик це такий собі миколай вi̇д якого потрибно очкувати на рзноманітнi̇ пакуночки- подаруночки. A канал рада поёхав знимати про це джинсовий сюжет. для цього Ð канал ф.нансують 3 бюджету. اه рада олександртрухн трухін олександр укратни пного року MIHICTP оборони анушаускас рздвян дива на полтавщин до свят дти пдготували концерт ΤΑ ярмарку президент ΠΑΡΕ TIHI кокс про обстрил‎»‎‎
       От у нас вічно грошей то на зброю не вистачає, то на виплати військовим, і навіть на посмертні для родин. Звісно ж, війна. Але, думаю, що громадяни України мають право знати, куди пішли, щонайменше, два мільярди з їхніх податків. До речі, навіть, якщо ви зараз не працюєте й проїдаєте довоєнні заощадження, то в кожній вашій покупці чи отриманій послузі так само значна частина - це податки, які ви сплачуєте державі.
       Тут я навіть можу вам проілюструвати, як гарно розпорядилися тими двома (плюс ще 0,5) мільярдами, які слуги в ході бюджетного процесу вкрали в армії та передали на свою пропаганду. Є два сюжети державного телеканалу Рада в загальнонаціональному олігархічно-ватному телемарафоні. Рада, між іншим, зжирає ще й окреме державне крутезне фінансування - отих пів мільярда на "висвітлення роботи парламенту", яку воно не висвітлює, та на створення інформаційного продукту, гроші за який віддає фірмам заступника голови опи Кирила Тимошенка.
        Сам би я не витримав переглядати й вишукувати щось на тій помийці, тому респект терплячішим колегам. Обидва сюжети про вже визнаних героїв року - обидва стали посідачами почесного звання "Корупціонер року": Трухін "вот тєбє 150 тищ, а я потіхонєчку в лєс уйду" та Тимошенко (тут уже взагалі без коментарів). Проти Трухіна вже почався судовий процес за корупцію, а до Тимошенка НАБУ, САП та НАЗК наближаються все ближче, трусячи його людей. Зеленський ще пробує врятувати обох корупціонерів. А канал Рада за вкрадені гроші (бо це нецільове використання та діяння з ознаками корупції і зловживання службовим становищем) пробує відбілити обох корупціонерів.
    Тарас Чорновіл, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ