ТОВ»Красногірське» повернуто законним власникам

За матеріалами інтернет-видань 11.04.2023 619
ТОВ»Красногірське» повернуто законним власникам

Як зазначила Галина Янченко, очільниця Парламентської спецкомісії по захисту інвесторів,  в Черкащині завод від рейдерів відбито.
Вона підкреслила, що цілий тиждень члени комісії  впритул займались  власним розслідуванням, щоб пришвидшити дії з боку державних органів.

"Наша задача — відправити всім рейдерам чіткий сигнал: рейдерство не пройде, а винні, які віджимають чужу власність, будуть покарані.
Справу заводу розглянула Антирейдерська колегія Міністерства юстиції з результатами розслідування від нашої Парламентської спецкомісії. Я вдячна Антирейдерській колегії і Міністру юстиції за швидку реакцію (Denis Malyuska, Віктор Дубовик). Вже сьогодні в державні реєстри повернулась інформація про законного власника", - повідомила Галина Янченко.

Нагадаємо, що 17 березня 2023 року Красногірський олійний завод на Черкащині був захоплений рейдерами. Група невідомих осіб увірвалася на підприємство, захопила персонал у заручники, понищила техніку. Крім того, здійснила низку махінацій з підробкою документів з залученням кількох «чорних нотаріусів».

Наразі підприємство продемонструвало всій Україні, що за своє варто боротися, не опускаючи рук і відкрито говорячи про беззаконня. Справедливість досягнута. Тільки чому ж після неї залишається гіркий післясмак? Сам вислів "рейдерів відбито" (а вони "працюють" під вибухами і тривогами війни?) малює Україні .... майбутнє ( замість крапок поставте епітет самі).

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ