«Товаришу путіне, ви не праві, ви брешете, закінчуйте війну» - строковики рф

За матеріалами інтернет-видань 15.03.2022 402
Полонені російські строковики, скриншот

Чотирнадцятого березня російські строковики, які потрапили в полон в Україні, заявили на прес-конференції, що військове начальство обманом кинуло їх у війну з Україною, а  Росія скоїла злочин за забаганкою Володимира Путіна і що він повинен скоріше віддати наказ про виведення військ з України.

Таку заяву зробили росіяни Олександр Морозов (2000 р.н., строковик із 23.06.2021), Микола Польщиков (2001 р.н., строковик із 30.06.2021), Антон Савін (2002 р.н., строковик із 22.06.2021), Неяз Ахунов (2002 р.н., строковик із 21.06.2021), Андрій Поздєєв (2003 р.н.,строковик із 23.06.2021). На їхнє переконання, солдатів строкової служби рф  на території України  сотні.

Як повідомив Морозов, молодих хлопців кинули під Ромни Сумської області, де нказали зробити блокпост. Пайки були "прострочені на роки, це було огидно", а техніка в дорозі "весь час ламалася".

Морозов сказав, що ЗСУ "розбивають наші колони в пух і прах, із нашого боку дуже багато втрат".Коли строковиків уже намагалися вивезти назад до РФ, вони під Сумами потрапили  в полон.

За словами Морозова, на пресконференції полонені перебувають добровільно. Він попросив вибачення в українців, визнавши, що гинуть мирні люди, діти, літні люди.

- Вмирають ні за що, просто через якогось Путіна, який бреше, який сказав на весь світ, що тут немає строковиків – ось ми тут, п'ятеро людей, строковиків, які просто хочуть потрапити додому, - повідомив О. Морозов. - Закінчуйте війну, товаришу путін!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ