Зараз наше завдання – не підпустити супротивника близько до Кривого Рогу

За матеріалами інтернет-видань 15.03.2022 338

За словами начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула,  зараз наше завдання – не підпустити супротивника близько до Кривого Рогу.

"Тому, ми зараз ведемо бої на територіях, що знаходяться у Херсонській області та межують із Криворізьким районом. Наша армія, Нацгвардія та тероборона демонструють високий дух та злагоджені дії. Одночасно ми зміцнюємо оборону Кривого Рогу. Для створення багато ешелонованої оборони залучено важку техніку, танки, збудовано окопи та інженерні споруди, розміщено тисячі протитанкових їжаків та інші засоби захисту. Ми отримуємо всю необхідну підтримку від обласної Військової адміністрації", - підкреслив Олександр Вілкул.

Голова обласної Дніпропетровської Військової адміністрації Валентин Резніченко подякував Кривому Рогу за організацію пошиття бронежилетів, розгрузок, підсумок для гранат та боєприпасів і нош.
Наразі, Військовою адміністрацією Кривого Рогу разом з Військовою адміністрацією Дніпропетровської області по периметру міста проводиться посилення захисної інженерної інфраструктури глибоко ешелонованої оборони. Підтягуються резерви, накопичуються додаткові сили та засоби з метою відбиття  можливих атак. Кривий Ріг робить все, щоб після закінчення оборони забезпечити ефективну наступальну дію українських військ.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ