Trade with Ukrainе

За матеріалами інтернет-видань 16.02.2022 444

З 12 до 16 лютого у Дубаї (ОАЕ) триває Всесвітня виставка “Експо - 2020”. Серед учасників -  понад 5 000 компаній і близько 98 000 відвідувачів з понад 190 країн світу. У рамках «Agrо UA: smart decisions» українські виробники продовольчих товарів презентували свою продукцію.

На Всесвітній виставці українська делегація відкрила колективний стенд «Trade with Ukraine». Понад 30 українських компаній взяли участь у найголовнішій події на Близькому Сході в харчовій та аграрній промисловості – виставці Gulfood Trade Show 2022 у Дубаї.

За словами заступника Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Тараса Дзьоби, незважаючи на усі виклики, які наразі отримує Україна, національні виробники продовжують працювати на ключових ринках MENA і Middle East and North Africa.

«Наша продукція -  кондитерські вироби, молокопродукти, напої, м'ясо, соняшникова олія, органічні продукти - вже здобули популярність та високу оцінку споживачів країн Близького Сходу та Північної Африки», - наголосив Тарас Дзьоба.

Він додав, що за останній рік експорт української аграрної продукції на азійські ринки склав понад 50% від загального експорту.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ