Трагічно загинув помічник Залужного майор Геннадій Частяков

За матеріалами інтернет-видань 07.11.2023 415

 

   У житловому комплексі в селі Чайки на Київщині вибухнула граната, внаслідок чого загинув Геннадій Частяков – помічник головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

   39-річний військовослужбовець загинув на місці. У нього залишилися дружина і четверо дітей. Внаслідок вибуху також постраждав 13-річний син Частякова, який отримав важкі поранення. Як зазначають правоохоронці, Геннадій Частяков загинув у свій день народження. За словами дружини загиблого чоловіка, він прийшов із подарунками додому. Під час відкриття одного з них стався вибух.

Міністр МВС Ігор Клименко офіційно прокоментував трагедію у Чайках:

  - Дістав подарунковий ящик із гранатами всередині та почав демонструвати один із боєприпасів синові. Це були гранати нового західного зразка. Спершу до рук боєприпас взяв син та почав крутити кільце. Далі військовослужбовець забрав гранату в дитини та висмикнув кільце, спровокувавши трагічний вибух.

Також, міністр повідомив, що у квартирі поліція знайшла ще 5 таких нерозірваних гранат, які вже відправлені на експертизу.

Наразі триває досудове

розслідування – Ігор Клименко

   Поліцейські знайшли колегу-військовослужбовця, який подарував фатальний подарунок. В його кабінеті вже провели обшук і вилучили ще 2 аналогічні гранати.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ