ТРЕБА ВОЮВАТИ НАВІТЬ ПРИ СКОРОЧЕННІ ДОПОМОГИ ЗАХОДУ

За матеріалами інтернет-видань 12.12.2023 227

Така думка більшості українців

Треба воювати навіть при скороченні допомоги Заходу - думка більшості українців

Триває 657-а доба спротиву України повномасштабній російській агресії.

Абсолютна більшість українців - 87% - вважають, що якщо Захід буде належно допомагати України зброєю, фінансами і санкціями, то Україна зможе завдати невдач країні-агресорці російській федерації і досягти прийнятного результату.

Більшість українців - 58% - вважають, що навіть у разі суттєвого скорочення Західної допомоги варто все одно продовжувати бойові дії для тиску на російських окупантів. Про це повідомив Київський міжнародний інститут соціології.

"У всіх регіонах абсолютна більшість населення вірять, що за належної підтримки Заходу Україна може завдати невдач росії. Зокрема, на сході таких 79%, на півдні - 85% (проти, відповідно, 9% і 10%, які вважають росію занадто сильною)", - пишуть соціологи.

Лише 32% вважають, що краще йти на припинення бойових за умов дійсно серйозних гарантій безпеки від Заходу, навіть якщо визволення окупованих територій затягнеться на невизначений термін, повідомив КМІС.

Соціологи провели опитування з 29 листопада по 9 грудня. Опитали 1031 респондента віком від 18 років методом телефонних інтерв'ю з використанням комп'ютера.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ