У «АрселорМіттал Кривий Ріг» заморожені рахунки

За матеріалами інтернет-видань 06.01.2022 1010

Офіс генерального прокурора заарештував банківські рахунки найбільшого українського металургійного комбінату "АрселорМіттал Кривий Ріг" (АМКР). Як повідомила 5 січня пресслужба підприємства, напередодні на вимогу Офісу генерального прокурора низка українських банків заблокували його рахунки, виконуючи рішення Шевченківського райсуду Києва, ухвалене ще наприкінці листопада. Повідомляє  https://www.dw.com/uk

За словами заступника гендиректора АМКР з адміністративних питань Артема Філіп'єва, правоохоронні органи готові паралізувати роботу найбільшого гірничо-металургійного підприємства країни та поставити під загрозу понад 20 тисяч осіб, які не отримають свою зарплату вчасно.

СБУ та  Офіс генпрокурора стверджують, що АМКР не доплатив до бюджету 2,24 мільярди гривень рентних платежів за використання надр - відповідну суму і заблокували на рахунках компанії.

Як пояснюють правоохоронці, клопотання про арешт рахунків товариства було подано прокурором з метою відшкодування шкоди, завданої бюджету України, та забезпечення спеціальної конфіскації.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ