Від збуту наркотиків мільйон гривень щомісяця

За матеріалами інтернет-видань 06.01.2022 402

За повідомленням Дніпропетровської обласної прокуратури, у Кривому Розі судитимуть членів організованої злочинної групи за збут наркотиків. Вони вирощували коноплю, облаштували 10 нарколабораторій у  себе вдома та в орендованих квартирах у Кривому Розі, виготовляли та фасували канабіс. Наркотики збували  через мессенджер, шляхом закладок або поштою. Таким чином, налагодили канал збуту по всій Україні особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

Криворізькою східною окружною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно п’ятьох членів організованої злочинної групи (ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 310 КК України). Організатору також інкримінується використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, придбання, зберігання обладнання для виготовлення наркотиків та організація місця для його виробництва (ч. 2 ст. 306, ч.2 ст. 313, ч. 1 ст. 317 КК України).

Щомісячний прибуток від незаконної діяльності організованої групи сягав 1 млн. грн.

Під час проведення обшуків виявлено та вилучено понад 160 рослин конопель, обладнання та понад 4 кг канабісу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось відділенням поліції №1 Криворізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ