У Авдіївці воїни 110-ї ОМБр потребують негайної допомоги

За матеріалами інтернет-видань 04.02.2024 412
Немає опису світлини.
   російські війська просунулись у зону забудови Авдіївки, у місті йдуть вуличні бої
російські підрозділи закріпились на одній з вулиць на на північній околиці Авдіївки. Якщо міряти по прямій, то передові підрозділи ворога знаходяться на відстані біля півтора кілометри від вʼїзду у місто.
   Два тижні тому ворог зумів зайти на дві вулиці на південній околиці міста.
Ситуація критична.
   110-та Окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка, а також кілька приданих підрозділів, ведуть бої з ворогом, який у кілька разів переважає у силах, і постійно застосовує свіже поповнення для своєї піхоти.
   Авдіївка потребує негайно свіжих резервів та ротації підрозділів героїчної 110 -ї бригади, яка зберігає керованість, попри абсолютну виснаженість за майже два роки безперервних боїв.
Також необхідні боєприпаси - поставки також вкрай малі, ворог має велику перевагу у засобах ураження.
   Слабким місцем є, як завжди, взаємодія та порядок застосування усіх сил та засобів на рівні оперативно-тактичного управління. Дуже шкодить брехня у доповідях на генеральському рівні, бажання самозаспокоювати і себе і не дратувати вище керівництво «поганими новинами». А вище керівництво хоче слухати тільки позитивну, а не критичну інформацію. Тому і нема адекватного реагування на зміни обстановки.
   Ворог розгорнув справжнє полювання за українськими операторами дронів у місті - будь-які споруди та місця встановлення антен піддаються ударам артилерії та бомбардуванню керованими авіабомбами. Російська авіація бомбить фактично безперешкодно.
   Разом з тим, значні втрати несе ворог, і просування дається противнику важкою ціною. Але резерви противник зосереджує під Авдіївкою значно швидше, ніж українське командування.
   Завтра мій фонд закупить партію станцій управління для українських операторів дронів 110-і бригади в Авдіївці замість знищених в результаті обстрілів та бомбардувань. Будемо створювати запаси антен та станцій управління, щоб після ураження воїни могли негайно брати резервне обладнання.
   Юрій Бутусов, військовий експерт, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ