У Чернігівщині продукція ТОВ «Фабрика Здорово» вийшла на європейський ринок

За матеріалами інтернет-видань 08.01.2024 328
У Чернігівщині продукція ТОВ «Фабрика Здорово» вийшла на європейський ринок

ТОВ «Фабрика Здорово» - провідний український виробник м’ясної, м'ясо-рослинної консервації, паштетів, готових перших та других страв отримало єврономер, а отже, право постачати свою продукцію до країн ЄС. Повідомив Департамент агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації.
Зазначається, що  ТОВ «Фабрика Здорово» - це сучасний спеціалізований виробничий комплекс потужністю до 150 тисяч банок продукції на добу.  Компанія має сучасне обладнання, висококваліфікованих фахівців та впроваджені процедури безпечності та якості. Це підтверджено сертифікатами ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001. Також розпочато підготовку до сертифікації виробництва за стандартом FSSC 22000,  що визнається Глобальною ініціативою з безпеки харчових продуктів.
На сьогодні продукція виробника постачається в більшість мережевих супермаркетів України, а також для потреб Міністерства Оборони України, Національної Гвардії України, Прикордонної служби України, гуманітарних фондів тощо.
Наголошено, що ТОВ «Фабрика Здорово» одним з перших в Україні отримало право на маркування продукції марки ZdorovoTM за системою «Nutri-Score» — рекомендованим у Євросоюзі маркуванням, яке надає споживачу доступну візуальну інформацію про поживну якість харчового продукту.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ