У Чернігівській і Київській областях - підриви людей на ворожих мінах

За матеріалами інтернет-видань 20.05.2022 996

Внаслідок вибуху водій трактора отримав травми. Повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернігівській області.
19 травня близько 12:00 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС від співробітників Національної поліції надійшло повідомлення, що в лісовому масиві поблизу села Мажугівка Чернігівського району, чоловік, 1980 року народження, керуючи трактором наїхав на вибухонебезпечний предмет, внаслідок чого стався вибух. Внаслідок цього водія з травматичною ампутацією нижньої кінцівки  доставлено до Чернігівської обласної лікарні. 

 
Для перевірки місцевості на наявність вибухонебезпечних предметів до місця події  направлено  групу піротехніків Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС. Під час обстеження прилеглої території сапери інших небезпечних предметів не виявили.


За повідомленням поліції Київської області, в Бучанському районі на полі між селами Липівка та Королівка підірвалися двоє людей.  52-річний та 48-річний чоловіки підірвались на протипіхотній  міні ОЗМ-72, залишеній  окупантами.


З політравмами потерпілих госпіталізували до Макарівської лікарні.
Поліція Бучанщини за вказаним фактом розпочала досудове розслідування.
Поліція попереджає громадян  про уникнення лісових та польових доріг на деокупованих територіях. У разі виявлення підозрілих предметів  телефонувати на  спецлінію «102».
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ