У Дніпрі, Кам'янському і Кривому Розі - найнижчий рівень розрахунків за газ

Прес-релізи 20.05.2022 962

Минулого місяця на Дніпропетровщині найактивніше сплачували за газ жителі Вільногірська, П’ятихаток та міста Апостолове. Найнижчий рівень розрахунків -  у Дніпрі, Кам’янському та Кривому Розі. Загалом громадяни заборгували за ресурс понад  787 млн. грн. Повідомляє ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут».
У квітні рівень розрахунків побутових клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», становив 57%.
За словами начальниці відділу продажів фізичним особам Ганни Сурівки, оплата за блакитне паливо  – це не лише виконання договірних зобов’язань перед постачальником, а й реальна допомога державі під час війни.

«Дніпропетровськгаз Збут» не припиняє постачання газу боржникам, не нараховує пеню та штрафи за несвоєчасні розрахунки. Однак ми нагадуємо, що воєнний стан не звільняє споживачів від оплати за комунальні послуги. Дякуємо сумлінним платникам, які допомагають нам тримати енергетичний фронт країни», - зазначила Ганна Сурівка.
 

Вона нагадала, що сплачувати за блакитне паливо потрібно не пізніше 25 числа місяця, наступного за разрахунковим. Зручно та безпечно зробити це клієнти компанії можуть через онлайн-сервіси:

- кнопка «Сплатити за газ» на сайті https://dpgaszbut.com.ua/;
- Viber-бот ТВІЙ ГАЗЗБУТ https://bot.gaszbut.com.ua/;
- Особистий кабінет https://my.dpgaszbut.com.ua/;
- клієнтські сервіси 104.ua.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ