У четвер 8 серпня графіки відключення діяти теж не будуь

За матеріалами інтернет-видань 07.08.2024 90

Завтра Дніпропетровщина весь день буде зі світлом

СР 07.08.2024   Ольга Коцюба

 

Графіки відключення діяти не будуть: завтра Дніпропетровщина весь день буде зі світлом

Це пов'язано з покращенням ситуації в енергосистемі

Згідно з інформацією, оприлюдненою Укренерго, Дніпропетровська область завтра, 8 серпня, буде забезпечена електропостачанням протягом усього дня. Графіки відключення електроенергії, які застосовувалися раніше, тимчасово скасовуються. Про це повідомляє "Відомо".

Це з поліпшенням ситуації в енергосистемі, у результаті виникла можливість забезпечити стабільне енергопостачання регіону. Однак, незважаючи на позитивні зміни, Укренерго закликає жителів Дніпропетровської області до раціонального використання електроенергії, особливо у піковий час навантаження.

У зв'язку з цим енергетики рекомендують максимально використовувати потужні електроприлади в період з 11:00 до 15:00, коли споживання електроенергії зазвичай знижується. Важливо розуміти, що ситуація може змінитися будь-якої миті.

У разі виникнення непередбачених обставин Укренерго інформуватиме населення про необхідність обмеження споживання електроенергії.

Для отримання актуальної інформації про ситуацію з електропостачанням рекомендується стежити за офіційними джерелами, такими як сайт Укренерго, сторінки соціальних мереж або місцеві інформаційні канали, в тому числі наш "Фермер Придніпров'я"

Компанія закликає жителів регіону дотримуватись заходів безпеки при використанні електроприладів та повідомляти про будь-які аварійні ситуації в енергосистемі.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ