У Девладівській громаді ремонтуватимуть бібліотеку за мільйон 120 тисяч грн.

За матеріалами інтернет-видань 06.12.2023 305
У Девладівській громаді ремонтуватимуть бібліотеку за мільйон 120 тисяч грн.

Як повідомляє Прозорро. Продажі, у селищі Девладове Криворізького району Дніпропетровщини на вулиці Центральній, 2 розташована будівля сільської бібліотеки. У жовтні 2023 року завершені торги з поточного ремонту приміщення бібліотеки. Загалом очікується надання послуг на суму 1 120 565,00 грн.
Заявлений строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 грудня 2023.

Переможець торгів - ТОВ "ШЕМУР".
Небайдужі жителі замислюються над питанням:

"НАВІЩО за понад мільйон гривень ремонтувати неопалювану десятиріччями будівлю Девладівської бібліотеки, в яку ходить з десяток людей, ще й ремонтувати в грудні проти всіх правил? Аби списати кудись кошти під кінець року і відмити побільше з цього? Хіба не можна було на ці кошти для фронту закупити 20-30 fpv дронів чи хоча б щось більш корисне зробити для переселенців чи літніх людей? Можна ж було книги просто перемістити в будь-яку зі шкіл громади, де є опалення (хоча вони якось пречудово тут 30 років пріли і так без опалення".

Схоже, що катастрофічний брак снарядів, дронів на фронті  місцеву владу менш цікавить, ніж відремонтована для девладівців бібліотека. Доки ремонтуємо бібліотеки під час шквалу російських дронів, доти й допомагаємо ворогу занапастити себе як націю.

 

Девладівська сільська територіальна громада

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ