У Дніпрі буде філіал Superhumans

За матеріалами інтернет-видань 02.08.2024 113
У Дніпрі буде філіал Superhumans

Про це повідомив Микола Лукашук, голова Дніпропетровської облради. Він підписав з представницею Superhumans Юлією Селезньовою договір оренди будівлі однієї з обласних лікарень. Саме  на її базі у Дніпрі через рік запрацює філія закладу.  
Очікується, що Superhumans відкриється вже восени 2025. Протягом цього часу Superhumans інвестує близько 4 млн. євро в модернізацію та сучасне обладнання клініки. А також готуватимуть фахівців: для цього буде створено 50 нових робочих місць. Окрім цього, на базі філіалу буде проводитись спільна з  медичним університетом та кафедрою реабілітації наукова робота, дослідження, навчання й обмін досвідом під головуванням Superhumans.  
У приміщенні планується зона медичної реабілітації, спортивна зона, лабораторія протезування, відділення ерготерапіі, кабінети фізичних терапевтів, психологів, соціальних працівників, навчальні класи.
Superhumans надаватиме безкоштовні послуги щонайменше 50 пацієнтам на місяць – протезування, обслуговування та заміну протезів, психологічну підтримку, реабілітацію та реінтеграцію в цивільне життя.  
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ