У Дніпрі чоловік мстив за образи зведеною гранатою

За матеріалами інтернет-видань 01.04.2024 387
У Дніпрі чоловік мстив за образи зведеною гранатою

Поліцейські Дніпра затримали чоловіка, який залишив на підвіконні квартири гранату у зведеному стані.
Коли пролунав вибух, у кімнаті перебувала жінка з маленькою дитиною. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав, лише було пошкоджено вікно у квартирі.
Злочин стався на початку січня у Новокодацькому районі міста Дніпра. Вибухотехніки вилучили з місця події уламки гранати Ф-1. Слідчо-оперативна група задокументувала злочин.

У ході слідчих заходів з’ясувалося, що до злочину причетний 36-річний чоловік, який мав давні образи та вирішив помститися.
28 березня слідчі та оперативники кримінальної поліції відділення поліції № 3 Дніпровського районного управління поліції провели обшук у домоволодінні фігуранта та вилучили  гранату РГД-5, запал до неї, мобільний телефон та сім картки.
Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)  та  ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

 

Поліція Дніпропетровської області

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ