У Дніпрі ініціюють вирубати дерева за 3,5 млн. грн.

За матеріалами інтернет-видань 16.02.2024 394
У Дніпрі ініціюють вирубати дерева за 3,5 млн. грн.

У Дніпрі планують видалити майже 100 дерев найближчим часом. Повідомляє Ініціатива PryDnipro.

Зазначається, що 19 січня комунальне підприємство "Міська інфраструктура" Дніпровської міської ради оголосила новий тендер на видалення та обрізку дерев в #prozorro. Роботи почнуться одразу після закриття закупівлі.

Дерева планують видаляти у Парку Шевченка - 10 дерев, у Парку Лазаря Глоби - 23 дерев, у Сквері у районі вул. Щербаня, вул. Кості Гордієнка та просп. Івана Мазепи (сквер біля Палацу Ілліча) - 16 дерев, у Сквері Прибережний - 36 дерев, біля скверу Героїв по вул. Старокозацькій, на територія по вул. Дмитра Яворницького від пл. Соборна до пл.Шевченка, на площі Успенській, у парку Дружби.
 

"Повна назва послуг звучить як послуги із благоустрою населених пунктів – послуги з санітарної та формовочної обрізки дерев, омолодження дерев, видалення сухостійних, аварійних та фаутних дерев, розкряжування повалених гілок, навантаження, вивезення та утилізація утворених відходів.
Вартість робіт за договором - 3,5 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що єдиним учасником та переможцем в тендері стало ТОВ “Благоустрій-2018”. Компанія постійно перемагає в конкурсах з благоустрою за останні 3 роки. У 2023 році лоти з обрізки дерев у місті вигравала як єдиний учасник.
Згідно даних #youcontrol, починаючи з 2020,  фірма перемогла у державних закупівлях на суму майже 294 млн грн.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ