У Дніпрі Льодовий Палац став руїною в центрі міста

За матеріалами інтернет-видань 13.10.2024 181
У Дніпрі Льодовий Палац став руїною в центрі міста
Мешканці Дніпра добре знають відомий Льодовий Палац, який в минулому був масштабною льодовою ареною міста. За своєю архітектурою та оснащенням – це унікальна споруда, де розміщувалися дві льодові арени, спеціалізовані зали та стрілецький тир. Трансформована арена великої ковзанки дозволяла проводити у Палаці, крім змагань з різних видів спорту, великі театралізовані вистави, виставки та концерти. Наразі тут утворився великий  смітник. Про це пише небайдужий  житель Денис Поддубский.
За словами автора, у Палаці відбувалися численні концерти, корпоративи та виставки, працював великий каток і спортивні секції. Поруч діяв фонтан, стадіон, вирувало спортивне та повсякденне життя.
 
 
"А у 2021 році сталося наступне: спортивний комплекс закрили та обнесли парканом, а широко відомий Юрій Голик повідомив, що "у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" Метеор стане сучасною багатофункціональною ареною міжнародного рівня".
Крім паркану з великим жовтим банером, демонтажу вікон та купи будівельного сміття у дворі, нічого так і не зробили. Настав лютий 2022 року, всі роботи законсервували (що само по собі зрозуміло, звичайно). Зник жовтий банер, побили решту вікон, з'явилися діри в паркані, і почали потихеньку вивозити з комплексу все, що ще представляло цінність", - підкреслив автор посту у ФБ.
 
 
Він додав, що зараз тут руїна, відчинені навстіж двері та запах сирості зсередини. Здалеку чуються звуки, наче хтось доламує останки залізних елементів комплексу. Повне відчуття, що це германські варвари середньовіччя доламують руїни римських міст.
 
 
"Поруч Південмаш і басейн Метеор, що працює, й куди регулярно прилітають ракети наших зовнішніх ворогів. А Льодовий Палац у цей час, схоже, доламують (або дозволяють доламувати) внутрішні недруги нашого міста, які красиво розповідають зовсім про інше у своїх соціальних мережах. І ми разом можемо це зупинити, поки ще не завалився каркас. Прошу всіх поширювати та додатково досліджувати цю резонансну ситуацію", - закликав Денис.
 
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ