У Дніпрі масово обмінюють папір на дерева

За матеріалами інтернет-видань 03.11.2021 453

В школах міста відроджують традицію збирання макулатури задля врятування зелених легенів планети.

 До акції "Обмінюй папір на дерево" приєдналися практично всі школи Дніпра. Як повідомляють у Департаменті екологічної політики Дніпровської міськради, лише за один учорашній день учасники акції із десяти шкіл зібрали півтори тонни макулатури!

 А замість вторинної сировини школам передають саджанці для прикраси території навчальних закладів! «Ні дощ, ні сніг не помешкають нам зібрати ще більше макулатури під егідою акції «Обміняй папір на дерево», – запевняють у департаменті. - Продовжуємо збирати папір по всіх кутках Дніпра! Відвідали 10 шкіл у різних районах міста, які зібрали майже 1,5 тонни макулатури.

 Дякуємо волонтерам за ідею та розвиток еко мислення на теренах усієї країни. Не забувайте, що свідоме споживання та переробка - це справа шкірного і будь-хто може взяти долю в акції просто зібравши вдома макулатуру та віднести до найближчого пункту прийому».

 Містяни, які бажають приєднатися до акції та здати непотрібну макулатуру, можуть знайти найближчий пункт її прийому за наступним посиланням: recyclemap.org.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ