У Дніпрі розпочала виробництво сільгосптехніки нова компанія «НВП «Дніпро Агро»

За матеріалами інтернет-видань 21.07.2023 569
У Дніпрі розпочала виробництво сільгосптехніки нова компанія «НВП «Дніпро Агро»
Новий виробник сільгосптехніки Дніпро Агро з’явився в Україні. Про це пише Traktorist.ua.
Зазначається, що у Дніпрі розпочала виробництво сільгосптехніки нова компанія «НВП «Дніпро Агро». Вже виготовлена перша техніка, це - 8,2-метрова жатка для збирання соняшнику. Згодом  планують розширювати асортимент агрегатів.
 
На думку директора компанії «НВП «Дніпро Агро» Андрія Хімчика, інженери виробництва у своїй трудовій діяльності раніше займалися і механікою, і різного виду металевими та каркасними конструкціями.
 
"Наша команда почала розробляти та виготовляти сільгосптехніку — першою створили жатку Raptor 8.2. Паралельно вирішили зареєструвати компанію і займатися безпосередньо цим напрямком», — зауважив Андрій Хімчик.

Щодо технічних характеристик новинки, то Raptor 8.2 має ширину захвату 8,2 м та може агрегатуватись з будь-якими зернозбиральними комбайнами — для цього на запит аграріїв компанія виготовляє потрібне їм навісне обладнання — рамку. Жатка має 23 ряди та здатна працювати на швидкості 8 км/год. Продуктивність агрегата — до 6 га/год. Ширина міжрядь є регульованою та становить 30-35 см.

Raptor 8.2 оснащена 24 транспортерами насіння та важить 2500 кг. Також на жатці встановлено сегментно-пальцевий ріжучий апарат. Привід ножа — планетарний Pro-Drive 85 MVv (на вибір: Schumacher або Rolmetal). Підшипники на Raptor 8.2 стоять французькі — виробництва компанії SNR.

Андрій Хімчик підкреслив, що жатка Raptor 8.2 вже надійшла в продаж та у вищезазначеній комплектації коштує 853 тис. грн.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ