У Дніпрі цієї ночі затримано ДРГ - ситуація на ранок 27.02.2022

За матеріалами інтернет-видань 27.02.2022 1069

За словами голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука, станом на 9:00 у Дніпропетровській області ситуація стабільна та повністю під контролем ЗСУ. Критична інфраструктура функціонує та перебуває під посиленою охороною. Магазини, аптеки працюють.

«У зв'язку з тим, що всі останні дні багато мешканців записуються до сил територіальної оборони, отримують зброю, а потім з цією зброєю в комендантську годину повертаються додому, прохання мати з собою паспорт або інший документ, що засвідчує, що ви українець та мешкаєте на Дніпропетровщині. Хочу подякувати бізнесу, який робить все, аби наші військові нічого не потребували», — наголосив Микола Лукашук.
 

Микола Лукашук додав, що у Дніпрі цієї ночі було затримано членів ворожої ДРГ. Також була перевірена інформація щодо осіб, які приїхали до Дніпропетровської області протягом останніх місяців та зняли тут житло. В деяких оселях знайдено мапи із зазначенням військових об'єктів України, зброю та інше обладнання.
 

Від учора, 26 лютого, у Дніпрі та області збільшено час комендантської години, вона починається о 20:00 та триває до 6-ї ранку. У цей час заборонено перебувати на вулиці та громадських місцях без спеціальної перепустки. Повідомляє пресслужба Дніпровської міськради.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ