У Дніпрі уже більше години вирує пожежа. Чорний дим стоїть стовпом

Микола Ясень 31.07.2024 123

 

У Дніпрі вирує пожежа в районі Лавини: подробиці

Фото: dp.dsns.gov.ua

У Дніпрі на вулиці Космічній, що між Третім і Четвертим масивами Перемоги піднімається вверх до Сокола і Тополі, спалнула судячи з усього доволі масштабна пожежа.Точних даних про причини її виникнення поки що немає.

Але появилися перші повідомлення,що  спалахнула серйозна пожежа в районі Лавини. Очевидці, перш за все мешканці довколишніх житлових кварталів, повідомляють про густий дим, який почав з'являтися відносно недавно, але вже вказує на масштаб того, що відбувається. Пожежа  розгорілася явно в районі торгово-розважального комплексу "Лавіна", який уже кілька років поспіль є популярним місцем для розваг, дозвілля та відпочинку і занять спортом мешканців як Дніпра, так і навколишніх міст та сіл.. Про це до речі повідомляє також "Відомо" із посиланням на пабліки авторів місцевмх сайтів.

Поки що ми не можемо повідомити  точних даних про причини виникнення пожежі, але, виходячи з густого диму, можна припустити, що горить об'єкт з легкозаймистими матеріалами.

У зв'язку із пожежею на місце події ясна річ у всеозброєнні  прибула служба МНС. Пожежники вже приступили до гасіння вогню, але поки що інформації про масштаб загоряння, тим паче  про те, як воно позначилося на інфраструктурі та людях, все ще немає.

Ситуація динамічно розвивається, і ми стежитимемо за перебігом подальших подій. Сподівємося, що лавиною поширитися далі від "Лавини" вогню не дадуть.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ