У Дніпрі відсвяткували День українського борщу

За матеріалами інтернет-видань 28.09.2024 52
У Дніпрі відсвяткували День українського борщу


Вже шостий рік поспіль Міський палац дітей та молоді збирає дітей, батьків та педагогів на відзначення Дня українського борщу. Цей унікальний родинний захід вже став доброю традицією. Цьогоріч захід зібрав 500 гостей.
На думку учасниці свята Яни, захід дуже крутий, багато активностей, смаколики, фотозони і, звичайно, борщ!  Але, що важливо, це не тільки про традиції та борщ, а й про спільноту, в якій підтримують один одного.
На заході представили більше 7 видів борщу, включаючи традиційний рецепт, борщ з рибою та інші варіації, приготовані батьками й педагогами Міського палацу дітей та молоді. Особливу увагу гостей привернув борщ, який готували у великому казані на вогнищі.  Об'єм казана 60 літрів. А загалом для заходу палац зготував 110 літрів борщу. Ще 50 принесли батьки. Скуштувати його могли всі бажаючі безкоштовно.
Як зауважила директорка Міського палацу дітей та молоді Дніпровської міськради Альона Шульга, окрім гастрономічних задоволень, для гостей тривала насичена концертна програма з найкращими виступами колективів палацу, а також конкурси та інтерактиви для дітей і дорослих.

 

Дніпровська міська рада 

 

 

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ