У Дніпрі виростили Пак - Чой
За словами відомого українського селекціонера Зеновія Сича, мало хто з нас їв таку екзотику, як Пак - Чой, китайську капусту. Повідомив Агрожурнал «Зерно».
"Ми цю капусту вирощуємо. Розробляли технологію вирощування. На світлині - Пак-Чой, який ми виростили цьогоріч у Дніпрі станом на 25 жовтня 2022 року (спосіб вирощування - безрозсадний, термін сівби - 27 липня, перше проривання для використання рослин у салатах - 25 серпня)... Окремі рослини сягають 2,5 кг (кафедра овочівництва Львівського НАУ виростила до 5 кг!)", - розповів Зеновій Сич.
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я