У Дніпрі виростили Пак - Чой

За матеріалами інтернет-видань 26.10.2022 494
У Дніпрі виростили Пак - Чой

За словами відомого  українського селекціонера Зеновія Сича, мало хто з нас їв таку екзотику, як Пак - Чой, китайську капусту.  Повідомив Агрожурнал «Зерно».

"Ми цю капусту вирощуємо. Розробляли технологію вирощування. На світлині - Пак-Чой, який ми виростили цьогоріч у Дніпрі станом на 25 жовтня 2022 року (спосіб вирощування - безрозсадний, термін сівби - 27 липня, перше проривання для використання рослин у салатах - 25 серпня)... Окремі рослини сягають 2,5 кг (кафедра овочівництва Львівського НАУ виростила до 5 кг!)", - розповів Зеновій Сич.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ