У Дніпрі вітали захисників і захисниць України, вшанували пам'ять полеглих Героїв

Григорій Давиденко 14.10.2022 612
На зображенні може бути: 13 людей, люди стоять та на відкритому повітрі
     Сьогодні Українська нація відзначила чотири величні свята - Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День створення Української повстанської армії та День захисників і захисниць України. В центрі міста Дніпро за участі громадськості, військових та очільників міста і області пройшов мітинг. Його учасники привітали мужніх захисників і захисниць, поклали квіти пам'яті до Стели загиблим Героям України в російсько-українській війні.
    У Новокодацькому молодіжному парку з нагоди свят пройшли майстер-класи з приготування українського борщу, козацькі змагання тощо. Більшість жителів області через воєнний стан, затяжні дощі провели день в праці. Підсумки дня підвів у вечірньому повідомленні голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук:
    - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 233 доба добігає кінця.
Сьогодні був неспокійний день. Але разом із тим – сповнений щирої віри, великих надій та сподівань. Навіть під час війни. Особливо під час війни.
Надвечір російські окупанти «привітали» наш Нікопольський район зі святом: вдарили з РСЗВ по Марганецькій громаді. Головне – люди неушкоджені.
Щодо інших районів області – все спокійно.
Наші хоробрі ДСНС-ники продовжують очищувати українську землю від російських небезпечних снарядів: сьогодні знищили 68 вибухонебезпечних предметів в Дніпропетровській області і ще 233 в Херсонській. Вдячний кожному рятувальнику за роботу! Особливо в цей нелегкий час.
Україна – матір Героїв. Держава, за яку борються десятки тисяч найкращих захисників і захисниць і боротимуться до самої Перемоги. Дякую вам, незламні люди!
Слава Україні!🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ