У ДНІПРІ ЗРАНКУ ПРОГРИМІЛА ЦІЛА СЕРІЯ ВИБУХІВ

Микола Ясень 29.12.2023 335

    Загорівся один із ТЦ міста

   У Дніпрі сьогодні, 29 грудня, пролунало щонайменше півтора десятки вибухів. Як уже повідомили в місцевих соціальних мережах, вся ця кононада відбулася внаслідок російської масованої ракетної атаки. Перший потужний вибух стався приблизно о сьомій годині ранку. Три чи й чотири менш потужніші і менш гучніші прогриміли буквально через хвилин десять. А ближче до восьмої ранку стався, як на наші.відчуття, справжнісінький обстріл Дніпра і, очевидно, його околиць.

   Є уже повідомлення, що вогнем спалахнув один із торгових центрів, у який певно влучила ворожа ракета. Але наскільки це відповідає дійсності та які наслідки, ще офіційної інформації немає. На жаль, є постраждалі. Містян закликають преребувати у сховищах та не поширювати знімки з місць падінь тих же уламків скажімо. Чи й влучань, які за першими даними, на превеликий жаль, сталися. Адже відбулася масована й інтенсивна атака на Дніпро, рівно якій досі не було.

   Про це пишуть місцеві Telegram-канали та ЗМІ. Мешканці міста уже опублікували в мережі фото й відео руйнувань. В одному з районів люди знайшли фрагмент ракети.

Пошкодження у Дніпрі

Уламок, ймовірно, ракети.

   Також мешканці зазначали, що в деяких будинках повилітали вікна. І у Дніпрі після атаки було призупинено рух тролейбусними маршрутами №19, "А", "Б" та трамвайними маршрутом №11.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ