У Дніпропетровській області поновлені стабілізаційні відключення світла

За матеріалами інтернет-видань 31.10.2022 1031
У Дніпропетровській області поновлені стабілізаційні відключення світла
З 6:00 31 жовтня за розпорядженням НЕК Укренерго в Дніпропетровській області введені стабілізаційні відключення світла. Графік потенційних відключень є на нашому сайті - https://www.dtek-dnem.com.ua/. Повідомили у  ДТЕК Дніпровські електромережі.
Йдеться про збереження функціонування енергосистеми. Тому   вмикайте енергоємні прилади по черзі, максимально знизьте споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнти повинні обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.
 
"Трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами тощо), через які ви можете бути без світла. Якщо у вас після скасування стабілізаційного відключення не з’явилось світло – повідомляйте нам про це через канали комунікації: Viber та Telegram бот: (viber://pa?chatURI=dtekdniprovskielektromerezhi або https://t.me/DTEKDniprovskiElektromerezhiBot), через нашу сторінку в Facebook. Ми зробимо все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло", - зазначається у повідомленні.
Дізнатися про аварійні відключення світла, подати заявку про відсутність електропостачання можна:
- В особистому кабінеті ok.dtek-dnem.com.ua;
- У Чат-боті у Telegram та Viber за посиланням:
- на сайті:
переглянути інформацію https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/outages
подати заявку онлайн: https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns#

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ