У Дубаї відкрито перший український ресторан «Йой»
Про це пише "АgroPortal" з посиланням на YOY Dubai, Instagram
На думку власників, назва ресторану цілком красномовна, бо вигук "йой" передає українською неабияке захоплення і задоволення.
Акцент ресторан передусім ставить на автентику. Страви на дровах, борщ з печі, банош, галушки, вареники, бринза і ще чимало смакоти очікує відвідувачів.
Деякі страви кухарі готують за стародавніми рецептами. Так, приміром, ряжанка запікається до рум’яної скоринки у печі протягом 3-4 годин. Вона довершує подання авторського десерту із запеченим гарбузом, чипсами з топінамбура та гарбузовою нерафінованою олією, що імпортується з України.
Ресторатори говорять, що в українській кухні живе давня національна культура споживання продуктів. І через неї також встановлюються міцні дружні стосунки з іншими націями. Ну то хай наші хрін і кріп з часником укріплюють гастродипломатію!
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я