У Грушівській громаді Криворіжжя завершили будівництво трубопроводу для відновлення водопостачання

За матеріалами інтернет-видань 03.08.2023 245
У Грушівській громаді Криворіжжя завершили будівництво трубопроводу для відновлення водопостачання

За повідомленням Миколи Лукашука, голови Дніпропетровської облради, держпідприємство Кривбаспромводопостачання завершило будівництво нової ділянки трубопроводу у Грушівській громаді та запустило нову насосну станцію для забезпечення водою жителів Криворізького району.
Найближчим часом триватиме заповнення магістральних мереж і проводитиметься очистка води для відновлення питного водопостачання для 40 тисяч населення Криворізького району від Грушівки до міста Апостолове.

"На останній сесії обласної ради депутати проголосували за виділення 100 млн. грн для Криворізької громади. Ці кошти направлені на реалізацію окремого інфраструктурного проєкту по забезпеченню людей водопостачанням", - зазначив Микола Лукашук.

Трубопровід становить  майже 3 км, до нього під'єднані два насосні агрегати. Трубу, що йде від них, подовжили на 15 м для більшої глибини водозабору. У роботах був задіяний болотохід,  12-тонний плавучий екскаватор. Загалом до комунальних справ долучилося більше 100 фахівців та близько 10 одиниць спецтехніки, - прокоментував технічні питання Сергій Лисак, голова ОВА.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ