У Києві пройшов другий Форум оборонних індустрій

Григорій Давиденко 02.10.2024 43

 

Працюємо, щоб прискорити рішення партнерів щодо коштів від використання російських активів – звернення Президента

   Учора в Києві працював уже другий Форум оборонних індустрій. Його проведення зумовлене тим, що "божевільна бензоколонка" ще пнеться щось доказати Україні і демократичному світові силою зброї. І хмарами своїх номадів, тобто кочових народів, котрі мріяв наслати на Європу ще петро перший у своєму заповіті.

    Офіційне Інтернет-представництво президента України Володимира Зеленського наводить надрукувало його вечірнє зверненнями із розповіддю про Форум 1 жовтня:

    Було ббагато саме військових, оборонних справ майже весь день. Присутні представники більш ніж 30 країн і майже трьох сотень компаній – українських та передових іноземних. Для України це абсолютно принципово, що постійно зростає інтерес не лише держав-партнерів, а й оборонних компаній світу до співпраці з нами, з нашою оборонною сферою. Частину домовленостей уже реалізовано. І щодо інвестицій в оборонне виробництво в Україні, і щодо локалізації. Ще більше – на етапі підготовки. Україна вже робить речі, яких раніше в нас не було, – це 155-й калібр і наші далекобійні дрони, наші морські дрони. Створюємо нову основу під використання західної бронетехніки – це і ремонт, і обслуговування. Хороші речі робляться і для розвитку нашої ракетної програми. І дуже важливо зараз – прискорюватись із цим усім. Вдячний кожному й кожній, хто це розуміє".

   Окремо Володимир Зеленський розповів про наради щодо посилення ЗСУ на бойових позиціях.

   "Провів сьогодні і наради з військовим керівництвом. Головком Сирський, начальник Генштабу Баргилевич. Щодо потреб наших бригад, щодо ситуації на фронті. Ми обговорили ті речі, які наші партнери можуть реально посилити найближчим часом. Окремо була доповідь керівника ГУР Буданова, міністра оборони Умєрова щодо того, як наша розвідка оцінює перспективи цього року, російські наміри, завдання, які ставить кремль перед їхніми військовими. Чітко бачимо основні орієнтири того, на що саме треба відповісти і як саме".

   Україна і союзники групи "Рамштайн", чергове засідання якої пройде найближчим часом у Німеччині, мусять зупинити зловісні хмари намадів. Вони, мов шакали, досі гацапарять планетою у пошуках легкої здобичі.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ