У Київській області випробували найпродуктивніший у Європі агродрон XAG P100 Pro

За матеріалами інтернет-видань 13.05.2024 422
У Київській області випробували найпродуктивніший у Європі агродрон XAG P100 Pro

Найпродуктивніший у Європі агродрон XAG P100 Pro допомагає масштабувати технологію ультрамалооб’ємного внесення та інтегрувати її у виробничі процеси провідних агрохолдингів.  Пише XAG Ukraine.
Зазначається, що  ексклюзивний дистриб’ютор DroneUA здійснив кілька етапне тестування технології обприскування агродроном XAG P100 Pro на посівах МХП, в рамках багаторічної співпраці.
У результаті було виконано фактичне внесення гербіциду на посівах кукурудзи, озимої пшениці та озимого ріпаку загальною площею до 150 га на Київщині.  
Агродрон нового покоління XAG P100 Pro продемонстрував точне розпилення препарату, а також високий рівень автоматизації робочого процесу.  
Модель якісно відпрацювала із середньою продуктивністю на рівні 23,75 га/год, за складної конфігурації поля та наявності перешкод. Відтак, продуктивність внесення агродроном за робочу зміну (10 год) становить близько 250 га, що дозволяє дронам-обприскувачам конкурувати із традиційною колісною технікою та підвищувати технологічність українських агровиробників, не втрачаючи у кількості оброблених гектарів.  


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ