У Київській області жінка труїла знайомих ромом з талієм

За матеріалами інтернет-видань 26.03.2023 464
У Київській області жінка труїла знайомих ромом з талієм

На думку медиків, талій - хімічна речовина, яка не має ні запаху, ні смаку, тому саме його обрала підозрювана для своєї помсти. 20 років тому вона мешкала в Іванківському районі і знайшла спосіб поквитатися з чоловіком, з яким не склалося життя.  Жінка придбала талій і додала у пляшку з алкоголем. Згодом смертельний ром разом з шоколадом кур'єри вручили адресату як дарунок для переможця вигаданого нею розіграшу у  соцмережі.
Після отримання «виграшу» і вживання частини вказаного алкогольного напою самопочуття чоловіка різко погіршилося, у нього випало волосся. Він амбулаторно проходив лікування, а згодом був госпіталізований до медичного закладу, де впав у кому та помер.
За словами очільника поліції Київщини Андрія Нєбитова, крім померлого, ще таким способом були отруєні 5 осіб. Вони вижили, попри складнощі зі здоров'ям.
Потерпілі також потрапили до лікарні після вживання «свого виграшу».
Наразі підозрюваній обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

"Зараз її дії кваліфіковані за статтею 115  - умисне вбивство. За результатами розслідування буде кінцева кваліфікація, я думаю, що це може бути частина друга, санкція статей якої передбачає  довічне ув'язнення", - наголосив Андрій Нєбитов.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ