У Кривбасі оголосили про винагороду за виявленого зрадника - від 10 до 50 тисяч гривень

За матеріалами інтернет-видань 31.07.2022 432
У ''Слузі народу'' назвали орієнтовну дату виборів мера Кривого Рогу |  Українська правда
З оригінальною і стимулюючою, якщо громадянину потрібні кошти, ідеєю виступив сьогодні очільник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. У соцмережах він заявив:
 - Шановні земляки, прошу звернути увагу!
Ми бачимо, як героїчно борються наші захисники. Щодня ми бачимо героїчну роботу працівників тилу - комунальників, які під час обстрілів часто відновлюють електро, воду та газопостачання. Ми бачимо, як фермери збирають урожай на полях під обстрілами ворога. Як наші лікарі творять чудеса та рятують життя наших військових та цивільних.. Я навіть не можу перелічити всіх, бо зараз кожен справжній українець робить все, щоб наблизити нашу Перемогу.
      Однак, на жаль, є й такі, хто підло працює на окупантів. Вони отримують криваві гроші, а за це здають дислокацію та переміщення підрозділів ЗСУ. Повідомляють про розміщення складів, вогонь окупантів коригується. Ці люди також ходять і живуть серед нас. Ні, це не люди. Гірше ворогів - зрадники.
Наші спецслужби активно працюють над пошуком цих злочинців.
         Однак ця робота буде найефективнішою, якщо ми всі разом будемо працювати заради неї. Створюємо спеціальну гарячу лінію та електронну адресу, на яку можна повідомляти про колаборантів та зрадників.
        Інформацію про таких людей можна надати за телефоном: 067-563-02-63 через будь-який з месенджерів - Viber, WhatsApp, Telegram, Signal або надіслати електронну пошту krviddil. ssu@gmail.
Прохання - повідомити прізвище, ім'я, та по батькові особи, яка проявляє інтерес до місць дислокації, пересування, складу та приналежності підрозділів ЗСУ, інших членів сил безпеки і оборони, а також тих, хто орендує землі окупантам. Чи розміщення українських військових, або хто коригує вогонь на нашій території.
Якщо є можливість, будь ласка, вкажіть номер телефону, адресу та іншу інформацію, яка може допомогти ідентифікувати таких людей.
Крім того, необхідно надати детальний опис події або факти. При наявності додавайте фото та відео, які вказують на те, що людина допомагає ворогу.
              Гарантую, якщо за вашою інформацією буде затримано справжнього шпигуна, я особисто заплачу 50 тис грн особі, яка надала інформацію. Якщо це буде наволоч агітатор за "рускій мір" (наголошую просто - потрібне підтвердження, краще аудіо чи відеозапис) - 10 тис грн. Такі люди також по суті ворожі агенти впливу.
Також просимо вказати свої дані в повідомленнях - ім'я, дату народження, номер телефону для зв'язку, для виплата винагороди.
Я дякую вам за справжній патріотизм, вашу уважність, готовність допомогти нашим захисникам ідентифікувати ворога!
Це дуже важливо. Разом ми переможемо!
Слава Кривбасу! Слава Україні!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ