У Кривому Розі День жалоби, Нікополь атакувала орда

Григорій Давиденко 23.09.2024 234
На зображенні може бути: текст
  Від сусідства з кривавою, недорозваленою імперією, де, за Шевченком, "Од молдаванина до фіна На всіх язиках все мовчить, Бо благоденствує!" в історії України чимало трагічних дат. Удвічі прикро, що різнобічні зусилля всього демократичного світового співтовариства досі, на 11-му році відкритої війни, явно недостатні, аби припинити терористичну діяльність ерефії на землях вільної держави Україна.
    Вранці очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак повідомив про вшанування пам'яті полеглих у Кривому Розі та нові воєнні злочини московської хунти в Січеславщині:
 - Сьогодні у Кривому Розі День жалоби за загиблими через ракетну атаку, яку ворог вчинив в ніч проти суботи. Вона забрала три життя, зокрема, 12-річного хлопчика.
    Дівчинку, такого самого віку, цими вихідними росіяни вбили у Нікополі. Загалом внаслідок удару дроном-камікадзе по місту ми втратили двох людей.
🕯Пам'ятаємо про кожну жертву російського терору. Щирі співчуття їхнім рідним.
   Ніч у Дніпропетровщині минула без обстрілів. Втім, вже із самого ранку агресор поновив атаки. Кілька разів вдарив по Нікополю, застосувавши БпЛА та артилерію. Наслідки уточнюються.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ