ВККС рекомендувала на посаду судді «чесного» Олександра Бессонова, - ЦПК

За матеріалами інтернет-видань 23.09.2024 269
  На зображенні може бути: 1 особа, борода та текст
   "Чесність - це давати правдиву інформацію, нічого не приховувати і не перекручувати".
   Це слова Олександра Бессонова, який претендує на посаду судді Теплодарського суду Одеської області.
   Центр Протидії Корупції, сторінка ФБ.
   Під час співбесіди у ВРП Бессонова запитали, як йому у 2017 році вдалося придбати квартиру під Києвом площею 125 квадратів всього за 143 тисячі грн. СТО СОРОК ТРИ ТИСЯЧІ. ГРИВЕНЬ.
   Член ВРП Роман Маселко підняв архіви і з’ясував, що у 2017 році середня вартість квадратного метра новобудов у Софіївській Борщагівці складала 10, 5 тисяч грн. А в ЖК Бессонова була ще вищою!
   Бессонов купив житло за 1100 грн/метр. Тобто, якщо вірити "чесному" Бессонову, йому вдалось придбати житло зі знижкою в майже 10 разів. Мінімум.
   Кандидат розповідав, що купував квартиру на етапі фундаменту. Що забудовник не міг продати дворівневу квартиру. Що ЖК зводили "у чистому полі, де капуста росла". Тому, мовляв, така ціна.
    Кандидата на посаду судді також запитали, як його дружині у 2019 році вдалося придбати Bentley Continental лише за 100 тисяч грн. Так, СТО ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ! Мінімальна вартість аналогічних авто складала 30 тисяч доларів. Тобто це мінімум у 8-9 разів дешевше ринку.
   Бессонов відповів, що Бентлі мав багато пошкоджень, тому така ціна. Запчастин до автівки немає, "дуже тяжка машина, потрібно шукати запчастини за кордоном", додав кандидат.
   В підсумку ВРП оголосила перерву, щоб отримати від кандидата більше документів на підтвердження своєї позиції. Сподіваємося, що "чесний" Бессонов, якого дуже дивним чином рекомендувала ВККС, не стане суддею.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ