У Кривому Розі від атак орди постраждали 17 людей

Григорій Давиденко 20.10.2024 48
У Кривому Розі від атак орди постраждали 17 людей

   кремль пнеться прив'язати до своєї ганебної, кривавої колісниці, що 11-й рік майже безкарно гацапарить Україною, ще й забамбулених, голодних північнокорейців. Міністр оборони Латвії Андріс Спрудс заявив ЗМІ, що країнам НАТО, через агресивні дії росії, слід адаптуватися до нової реальності. Він вказав, що через загарбницьку війну рф проти України дедалі частіше порушується і піддається загрозі вже повітряний простір НАТО, що є однозначним сигналом зміни реальності, до якої треба адаптуватися і нарешті діяти.

   Найкраще було б, аби східний кордон НАТО співпадав зі східним кордоном України. А поки цього немає, терористична ерефія коїть свої чорні справи. Далі свіжа інформація про це у Придніпров'ї голови Дніпро ОВА Сергія Лисака:

   - Складна ніч…
▪️За уточненими даними, через російські атаки у Кривому Розі постраждали 17 людей. З них 14 знадобилась допомога медиків. У лікарні перебувають 8 потерпілих. Стан усіх – середньої тяжкості.
   Пошкоджені готель, магазин, адмінбудівля, навчальний заклад, сім багатоквартирних будинків. Побиті зо півтора десятка автівок. Зокрема, й три пожежні машини, стільки ж службових автомобілів поліції і карета «швидкої».
   У місті розгорнули штаби. Там приймають заяви про пошкоджене майно. А ще – видають будматеріали. Людей забезпечують їжею і гарячим чаєм.
▪️Не припиняв агресор і терор Нікопольщини. Упродовж ночі гатив з артилерії по Марганецькій громаді. Вже зранку обстріляв райцентр. Минулося без поранених та загиблих.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ