У Кривому Розі вранці ворог влучив у пʼятиповерхівку

За матеріалами інтернет-видань 10.10.2024 56
У Кривому Розі вранці ворог влучив у пʼятиповерхівку
За повідомленням Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області , частково зруйновано дах будинку та сходову клітину в одному з підʼїздів.
Надзвичайники врятували 7 людей, ще 26 осіб вивели у безпечне місце. Попередньо, постраждала 1 людина.
На місці працюють психологи ДСНС, надають необхідну допомогу людям.

 

За словами Олександра Вілкула, голови Ради оборони Кривого Рогу, на місці влучення «шахеда» у п'ятиповерхівку триває ліквідація наслідків.

 
"Станом на зараз врятовано із постраждалого будинку 7 людей, у тому числі дитину. 26 мешканців евакуйовано. Постраждали двоє людей - 82-річна жінка та 62-річний чоловік. Їм надана вся необхідна медична допомога, жінці в лікарні, а чоловік лікуватиметься амбулаторно. Стан обох задовільний, травм у них немає.
У під'їзді впали сходи, нині їх піднімають комунальною технікою. Потім після проведення експертизи буде зрозуміло, чи можна відновити під'їзд. Якщо експертиза встановить, що ні, то людям буде з міського бюджету виплачено кошти на придбання іншого житла", - зазначив посадовець.
 
 
Він додав, що Штаб допомоги людям розгорнуто у СШ №90, вул. Романа Рибалки 1а. Там мешканцям постраждалих будинків видають необхідні будматеріали, приймають заяви на матеріальну допомогу від міста та допомогу комунальними бригадами. Внаслідок злагоджених дій комунальних та оперативних служб ще на одному місці влучання пожежу на газопроводі ліквідовано, витік газу ліквідований. Усього пошкоджено два газопроводи. На одному газопостачання відновлено. В іншому місці, в одному з районів міста, 245 абонентів залишається без газу та 257 без електрики. Відновлення по газу буде швидше, електрика – до доби.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ