У Криворіжжі від ворожого БпЛА постраждала 67-річна жінка

Григорій Давиденко 14.07.2024 240
У Криворіжжі від ворожого БпЛА постраждала 67-річна жінка
    Після візиту у Сполучені Штати президент України Володимир Зеленський у сьогоднішньому ранковому зверненнІ заявив:  "Є рішення щодо нових «петріотів» та десятків інших систем ППО. Ми працюємо, щоб сила й кількість українських «петріотів» стали ще більшими. Я вдячний усім нашим партнерам, хто допомагає".
   Сподіватимемося, що союзники допоможуть нашим воїнам ППО перетворити рашистські ракети на мотлох. Досі московити атакують ними мирне населення, про що повідомив уранці очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - Вночі ворог здійснив ракетну атаку на Дніпровський район. Через що сталося займання. Надзвичайники пожежу ліквідували.
◾Приборкували вогонь вони і на Криворіжжі. Внаслідок атаки БпЛА там загорілася трава. На жаль, постраждала 67-річна жінка. Їй надали всю необхідну допомогу. Лікуватиметься вдома.
У районі пошкоджені 2 приватні будинки.
◾4 оселі палали у Мирівській громаді, що на Нікопольщині. Вони зайнялися через обстріл з "Граду". Загалом ворог потрощив 5 приватних будинків, 7 господарських споруд, будівлю, що не експлуатується, та лінії електропередач.
На сам Нікополь військо країни-агресорки скерувало декілька безпілотників. У місті понівечена АЗС. Та головне – минулося без жертв і постраждалих.
◾Після опівночі в області наші знищили дрон-розвідник та крилату ракету.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ