У Львівській області розгорнув роботу Центр розвитку фермерства

За матеріалами інтернет-видань 28.09.2023 345
У Львівській області розгорнув роботу Центр розвитку фермерства

Центр розвитку фермерства «Врожай Перемоги» надаватиме безкоштовні консультації з питань виробництва, організаціїї  процесів переробки продукції,   впровадження стандартів та сертифікацій, HACCP,  пошуку каналів та шляхів збуту продукції, управління бізнесом, питань оподаткування та залучення фінансів.  Також у Центрі проводитимуться безкоштовні вебінари з тематики агровиробництва та тренінги з підготовки грантових заявок.
Як відзначила Тетяна Лебухорська, керівниця Буковинської Агенції регіонального розвитку, Центр зможе посилити спроможність фермерів і допоможе адаптуватися до змін у агросекторі, навчить змінювати свої бізнес-моделі, диверсифікуватись та залучати фінансові ресурси для розвитку власного бізнесу.
За словами Тетяни Гетьман, директорки департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА,  у Львівщині велика кількість сільського населення, зокрема, орієнтовно 275 тисяч особистих селянських господарств, які є потенційними у створенні  сімейних фермерських господарств та у яких є велика необхідність в  отриманні консультацій з ведення агробізнесу.
 

Додамо, що Центр розвитку фермерства впроваджується в межах Проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом узгодження експортної стратегії з регіональним розвитком і ЦСР». Він фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.

Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ