У МЕДВЕДЧУКА ПУТІН НЕ ЄДИНИЙ КУМ. ЗНАЙШОВСЯ Й СЕРЕД БАНДЮКІВ В УКРАЇНІ

Микола Ясень 07.10.2023 406

СБУ затримала депутата, кума Медведчука за підозрою у рекеті

  Якщо ви гадаєте, наче така потвора, як путін, єдиний у давнього професійного перевертня медведчука, то дуже помиляєтеся. Підступний і підлий медведчук ну ніяк не міг жити, не притягуючи до себе на себе подібних. Служба безпеки України повідомила, щ щойно затримала на Закарпатті чинного депутата облради, який очолював злочинне угруповання, котре займалося там вимаганням. То здогадайтеся з першого разу, ким він виявився? 

Дослівно спецслужба уточнила коротко і ясно: "Зловмисник є давнім соратником і кумом віктора медведчука, який свого часу призначив його керівником обласного на Закарпатті осередку забороненої партії ОПЗЖ".

Більше того, ця кримінальна падлюка за підтримки чи протеже медведчука навіть збитралася стати народним депутатом замість свого однопартійця Іллі Киви, котрого, як відомо, було позбавлено депутатського мандата.

Так от, за оприлюднденими щойно даними слідства, затриманий депутат облради зовсім не проблемами земляків переймався, а натомість організував банду, яка намагалась тримати в страху жителів прикордонного регіону Закарпваття і "вибивала" з них гроші".

"Українька правда" від себе докидає-уточнює, що йдеться про Івана Чубирка, який дійсно дано у близьких та приязних, кумівських стосунках з Віктором Медвидчуком, а згодом ще й одружений із сестрою останньої дружини Медвидчувка Оксани Марченко.

Чим же займався вірний соратник і однодумець кума путіна? Читаємо: "За даними слідства, депутат облради за попередньою змовою з кримінальним авторитетом, вимагали з місцевого підприємця 135 тис доларів США неіснуючого боргу як плату за нібито використання їх авторитету під час здійснення операцій з нерухомістю". Отакий "авторитетний" був, виявляється, цей негідник.

Більше того, щоб змусити віддати гроші, потерпілого і його сім’ю залякували, били вікна у їхньому житловому приміщенні та відібрали у "боржника-винуватця" автомобіль.

Оперативники затримали депутата та його спільника "на гарячому" під час передачі їм першої частини грошей в розмірі 20 тис доларів США від постраждалого підприємця.

 

Затриманий спільник.

Під час обшуків за місцями роботи та проживання депутата та інших учасників банди було виявлено речові докази злочинної діяльності.

 

Фігурантам готується повідомлення про підозру з попередньою правовою кваліфікацію вимагання, вчинене групою осіб в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає покарання до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Хоч як на нашу думку такої кари для них ще й замало. Бо це зрадники і вороги держави, яких не повинна носити українська земля.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ