У Межівській громаді замість продовольчої допомоги надаватимуть кошти

За матеріалами інтернет-видань 11.10.2024 73
У Межівській громаді замість продовольчої допомоги надаватимуть кошти

Як повідомляє Межівська СТГ, з листопада 2024 року ВПП ООН переходить від надання продовольчої допомоги (продуктові набори) до надання допомоги у вигляді грошових виплат (1500 грн на 1 особу, але не більше ніж на 5 осіб в одне домогосподарство).
Наголошується, що у зв’язку з переходом на отримання гуманітарної допомоги в грошовій формі при отриманні продуктових наборів у жовтні з собою НЕОБХІДНО мати довідку про номер банківського карткового рахунку (IBAN) голови домогосподарства (внесення даних для отримання коштів або ж уточнення раніше внесених даних).
За відсутності карткового рахунку та бажання отримати виплати через Укрпошту, НЕОБХІДНО мати довідку з точною адресою, за якою будуть отримуватися кошти.  
Існує можливість отримання коштів через переказ WesternUnion. Даний переказ може отримати особисто голова домогосподарства, на телефон якого буде надіслано CМС повідомлення про відправлення переказу, в будь-якому відділенні банку.
При отриманні продуктового набору в жовтні домогосподарство автоматично реєструється для отримання допомоги у вигляді грошової виплати.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ