У Миколаївській області загорілося пшеничне поле і комбайн

За матеріалами інтернет-видань 15.07.2022 1147

14 липня в полі біля с. Українка Коблівської ТГ Миколаївського району загорілися поле з пшеницею та комбайн “Нива СК-5”. Це сталося о 15:50. Повідомило Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Вогнеборці 8 ДПРЧ та сільської пожежної охорони “Коблево” гасили пожежу понад 2 години. Для підвозу води залучався трактор з бочкою ПП “Анатолівське”. Причина пожежі встановлюється.


Загалом із ліквідованих за добу 14 липня 26 -и пожеж  12 -ь виникли на території Миколаївської області в результаті потрапляння боєприпасів та уламків від них.


Зокрема, в с. Котлярево Шевченківської територіальної громади Миколаївського району після ворожого обстрілу загорілося поле з пшеницею. Пожежу ліквідовано на площі 20 га, ще 40 га поля вдалося вберегти. В с. Шевченкове цієї ж ТГ окупантам заважало й поле з ячменем. Про займання рятувальників сповістили о 12:09. Вогнеборці загасили полум'я о 14:49 на площі 15 га, від вогню врятовано 30 га поля з пшеницею та 40 га ячменю.
Через бойові дії шість разів горіли суха трава, сміття, пожнивні залишки та хвойний настил у лісовому урочищі. Загалом площа пожеж сухостою склала майже 35 га, а в с. Привільне вогонь дійшов до поля з пшеницею та знищив ще 2 га майбутнього хлібу. Від полум'я врятовано 2 поля з врожаєм, 2 житлових будинки та 2 господарчі споруди. 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ