У москві розвідники ГУР спалили гелікоптер Ка - 32

За матеріалами інтернет-видань 27.04.2024 381
У москві розвідники ГУР спалили гелікоптер Ка - 32

     Вночі проти 26 квітня на аеродромі «Остафьєво» в москві згорів гелікоптер Ка-32, заявляє Головне управління розвідки Міноборони.

   Джерело: "Радіо Свобода".

«У ніч на 26 квітня 2024 року на аеродромі «Остафьєво» Міністерства оборони рф у місті москва знищено багатоцільовий ворожий вертоліт Ка-32», – йдеться в повідомленні.

«Остафьєво» – аеродром на півдні столиці росії, який наразі є в користуванні міністерства оборони. За даними ГУР, відомство експлуатує його спільно з підприємством «газпромавіа», що входить до структури російського «газпрому».

   «Знищена одиниця авіаційної техніки використовувалась державою-агресором в інтересах московського авіаційного центру, зокрема ― для підтримки операцій російської окупаційної армії», – додає розвідка.

   Пресслужба відомства також оприлюднила відео, з якого виглядає, що гелікоптер був знищений шляхом підпалу. російські відомства публічно не повідомляли про пожежу на аеродромі.

Напередодні стало відомо про пожежу на об’єкті з нафтопродуктами в Омську.

   Інститут дослідження війни заявив 17 квітня, що українські удари по російських цілях в окупованому Криму та на території рф являють собою «досить скоординовану та широкомасштабну серію ударів, спрямовану саме проти російської авіації, протиповітряної оборони та засобів радіолокаційного виявлення».

   Пресслужба ГУР оприлюднила відео, з якого виглядає, що гелікоптер був знищений шляхом підпалу.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ