У Нікополі від артилерії орди постраждала 48-річна жінка

Григорій Давиденко 03.09.2024 112
У Нікополі від артилерії орди постраждала 48-річна жінка

   Єдиною правильною відповіддю Заходу на жахливе вбивство студентів у Полтаві є зняття всіх обмежень, які зараз стримують Україну від захисту. Про це заявив у ЗМІ Майкл Макфол, колишній посол США у росії, а нині професор Стенфордського університету. І президент Латвії Едгарс Рінкевичс написав у мережі Х (колишня Twitter): "Обмеження, накладені на Україну щодо використання всієї зброї проти росії, мають бути скасовані".

    І діяти треба негайно. Полтава це сьогодні найбільш резонансний злочин терористичної держави рф. Але ж раніше у Кременчуці був жахливий удар по торгівельному центру, в Краматорську по вокзалу, у Дніпрі по житловому будинку на Набережній Перемоги і т. п. До держави- терориста слід ставитися так само, як правоохоронці ставляться до окремих терористів, лише в мільйони разів потужніше.

   Варварська імперія щодня чинить злочини біля всієї лінії зіткнення. Увечері очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак повідомив:

   - У Нікополі через артобстріл поранена 48-річна жінка. У неї садна та різана рана. Лікарі надали потерпілій необхідну допомогу. Надалі вона буде відновлюватися вдома.
    У місті пошкодження є на комунальному підприємстві. Понівечені 7 осель місцевих, 2 господарські споруди, лінії електропередач.
   Та найбільше руйнувань на одному з ринків. Знищені торговельні ряди. Побиті павільйони, складське приміщення.
   По райцентру ворог цілив й дронами-камікадзе. Їх скеровував і по Марганецькій громаді. Від артилерійських снарядів потерпала Червоногригорівська. В них без жертв. Атаковані території обстежують.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ