У Нікополі рашисти поранили 21-річну жінку і 49-річного чоловіка

Григорій Давиденко 08.04.2024 410
У Нікополі рашисти поранили 21-річну жінку і 49-річного чоловіка
  московитська орда продовжує показово порушувати міжнародні закони і правила ведення війни. Дуже дивно, що досі її представникам дозволяють вільно гацапарити світом, брати участь в спортивних заходах і безпекових форумах ООН - із правом вето (!), подають їм руку і т. п. Демократичній частині світу годилося б давно протверезіти і на базі "пекельних санкцій" зробити нарешті справжню, всебічну блокаду.
  Вони цього щодня випрошують. Деталі сьогоднішніх, на жаль, кривавих воєнних злочинів російських фашистів у Придніпров'ї повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Дві людини постраждали у Нікополі. Зранку від артилерійського обстрілу поранення отримали 21-річна жінка та 49-річний чоловік.
Їх госпіталізували у стані середньої тяжкості.
▪️Загалом за день окупанти 6️⃣ разів атакували Нікопольщину. Запустили 3 дрони-камікадзе та стільки ж вгатили з артилерії. Били по райцентру та Марганецькій громаді.
Пошкоджені 2 інфраструктурних об’єкти, 6 приватних будинків, один - повністю знищено, зачепило 5 господарських споруд, вантажівку та легковик, 3 лінії електропередачі та газопровід.
▪️В інших громадах області - без обстрілів.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ