У Нікополі від обстрілів рашистів постраждали троє людей, в т. ч. 9-річний хлопчик

Григорій Давиденко 26.04.2024 470
У Нікополі від обстрілів рашистів постраждали троє людей, в т. ч. 9-річний хлопчик
   Рівно 38 років тому московія замовчуванням правди про катастрофу на Чорнобильській АЕС поставила весь світ на межу ядерного апокаліпсису. І лише героїзм звичайних воїнів, водіїв, будівельників, пілотів і усіх ліквідаторів вгамували рукотворне лихо, яке завдало невидимої, страшної шкоди народу України.
   Сьогодні вже добре обскубана московія щодня і щоночі в Україні знову гучно заявляє світові, що вона вже явна держава-терорист. Пора б уже задовольнити її претензії на цей статус.
   Денні воєнні злочини рф у Січеславщині особливо вагомі, повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Окупанти знову тероризують мирних жителів Нікопольщини.
Через ворожі обстріли у райцентрі постраждав 9-річний хлопчик, 18-річна дівчина та 42-річний чоловік. Але все добре, їм надали усю необхідну медичну допомогу. Дитина та дівчина лікуватимуться вдома.
▪️Загалом за день ворог 1️⃣8️⃣ разів атакував Нікопольський район. Запустили 14 дронів-камікадзе та 4 рази обстріляли з артилерії. Били по Нікополю, Марганецькій та Мирівській громадам.
   Пошкоджені 4 багатоповерхівки, 12 приватних будинків, стадіон, 3 господарські споруди, інфраструктурні об’єкти, авто, гараж, 2 газопроводи.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
   Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ