У Нікополі від обстрілів рашистів загинула 71-річна жінка

Григорій Давиденко 07.06.2024 419
У Нікополі від обстрілів рашистів загинула 71-річна жінка
   Сьогодні міністр оборони США Ллойд Остін заявив у ЗМІ, що дозвіл українським військовим завдавати обмежених ударів по території росії американською зброєю буде "дуже, дуже корисним для українців у майбутньому". Вочевидь, все саме так і станеться.
   До цього вистражданого моменту Збройні Сили України йшли довгі понад два роки широкомасштабної війни. А якби такий дозвіл, без ніяких обмежень, був наданий одразу, та ще й зі всією необхідною зброєю, то московити, ймовірно, вже б давно "сплели лапті" до залісся.
   Поки ж вони ще не відчувають загроз і коять всесвітнє зло в Україні. Бо і ми самі, і світ, діємо обмежено у відповідь, не співмірно загрозам рф. Про сьогоднішні воєнні злочини російських фашистів у Придніпров'ї повідомив голова облради Микола Лукашук:
   - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 18:30.
   Трагічна пʼятниця. Через ворожі обстріли у Нікополі загинула 71-річна жінка. Окупанти вдарили артилерією по її будинку.
▪️Загалом за день по району було більше десятка атак. Практично всі удари були спрямовані на райцентр, також обстріляли й Марганецьку громаду.
Пошкоджена багатоповерхівка, декілька приватних осель, господарських споруд, обладнання комунального підприємства, релігійна установа, інфраструктурний обʼєкт, 4 лінії електропередачі, автомобіль, свійська худоба й парник.
▪️В інших громадах області день минув спокійно.
Мої щирі співчуття рідним загиблої.
Тихої усім ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ