У Нікополі від обстрілів рф загинув чоловік, поранена 70-річна жінка, є руйнування

Григорій Давиденко 28.12.2023 243
Немає опису світлини.
 

   Держави Європи усвідомлюють загрозу, що її несе терористична ерефія війною в Україні. Сьогодні Головнокомандувач армії Нідерландів Мартін Вайнен, який з нового року йде у відставку, заявив, що країна та суспільство мають готуватися до війни з російською федерацією. Про це Вайнен сказав у інтерв'ю De Telegraaf, повідомляє NL Times. "Нідерланди повинні серйозно боятися війни, і наше суспільство має готуватися до неї", - заявив Головнокомандувач.

   Необхідність наполегливо готуватися до війни прямим текстом підтверджує вже 22 місяці і сама московія. Вдень вона здійснила масштабні воєнні злочини у Нікопольщині, про це сповістив голова обласної ради Микола Лукашук:

   - російські нелюди продовжують вбивати мирних українців. Сьогодні у Нікополі від ворожого вогню загинув молодий чоловік та поранена 70-річна жінка. Її доставили у травматологічне відділення лікарні.
▪️ Загалом за день окупанти застосували 9 дронів-камікадзе та 6 разів обстріляли з артилерії Нікопольський район. Під удар потрапив районний центр та Покровська громада.
Пошкоджено адмінбудівлю, 2 багатоповерхівки, 17 приватних будинків, 5 господарчих споруд, 1 - знищена, пошкоджено також 2 легкових автомобілі, паркани, 3 лінії електропередачі та стільки ж газопроводів, 40 сонячних панелей.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
Мої співчуття рідним загиблого. Не забудемо і не пробачимо. За усі військові злочини, скоєні проти України, буде справедлива відплата.
Тихої ночі, Дніпропетровщино.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ