У Нікопольщині вдень не вщухали обстріли рашистів

Григорій Давиденко 23.02.2023 392
На зображенні може бути: птах та на відкритому повітрі
   Рік відкритої війни московії проти України добігає кінця. Але агресор навіть за такий тривалий час ще не отримав ні від нашої держави, ні від демократичного світу тієї величи санкцій, які б змусили його забути про цинічні завоювання і терор в сусідній державі. І зосередитися виключно на власному виживанні, як це було на початку 90-х років. Коли вільно існували не лише 15 колишніх республік "союзу непорушного", а й Ічкерія, зі схожою з Україною долею.
  Тож сьогоднішні обстріли Нікопольщини, про які далі інформація голови облради Миколи Лукашука, наслідок неуваги і прямого потурання державі-терористу:
    - 🔺Весь день у Нікопольщині не вщухали ворожі обстріли. Від ранку і майже до вечора російські окупанти вели вогонь з важкої артилерії по Нікополю, Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Зафіксовано близько шести атак.
Люди неушкоджені. Наразі відповідні служби продовжують встановлювати наслідки.
🔺В інших районах області було тихо, нині ситуація контрольована в усіх наших громадах.
    Іноді здається, що на календарі – й досі 24 лютого 2022-го. Ранок, який ніколи не зітреться з пам‘яті. Але якщо озирнутися назад – вже стільки зроблено для нашої Перемоги. Такий шлях пройдено.
Ніколи не дозволяйте собі здатися. Україна бореться і витримає цей нелюдський рашистський терор. Перемога близько.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ